Hastadklev logoHastadklev AS

Hastadklev AS er importør og forhandler av Respo og Variant tilhengere i Midt-Norge. Vi har i tillegg nettbutikk med et av Norges største utvalg av reservedeler og tilbehør til de fleste tilhengere, samt Webasto og Eberspächer bil- og båtvarme.

Hastadklev AS ble etablert i 2018 da tilhengeravdelingen ble skilt ut fra Leif Hastadklev AS. Omsetningen og vareutvalget har økt kraftig hvert år etter etableringen og vi har i dag egenimport av det meste av det vi tilbyr og er pr i dag 5 ansatte.

Hastadklev AS kjøpte i 2021 Industri- og Marine Diesel AS i Trondheim som er en av Norges eldste butikker innenfor båt- og marinedeler. Vi utvider dermed nå også sortimentet i nettbutikken med marinedeler og gjør samtidig hele utvalget enda mer tilgjengelig for kunder både lokalt og i hele Norge.

I lokalene våre i Hognesaunvegen 96 på Stjørdal har vi også serviceverksted for tilhengere, Webasto og Eberspächer varmere, i tillegg til at vi nå utvider til å ta service på båtmotorer. Vi tar også på oss uteoppdrag i Trøndelag.

74 83 97 15Nettbutikk

Ansatte

Jan Gunnar Ødegård

Daglig Leder

Jon Magnus Johansen

Ordremottaker / Support / Webshop

Espen Åsaunet

Servicemekaniker Tilhenger

Trude Sundbø

Selger tilhengere og utstyr

Arthur Fredriksen

Lagermedarbeider

Erlend Rinnan

Servicemekaniker Webasto - Eberspächer bilvarme

Kontaktinfo Hastadklev AS

Ønsker du å kontakte oss,kan du gjøre det her.