Hastadklev logoMeråker Bil og Fritid AS

Meråker Bil og Fritid holder til i sentrum av Meråker. I tillegg til vanlig verksteddrift, tilbyr vi blant annet reparasjoner og service på både ATV og snøscooter, samt salg av relatert utstyr og klær.

74 81 36 00

Vi er medlem av GlassDrive
Vi bytter og reparerer glass

Vi hjelper deg med…

Service

I vårt verksted utfører vi reparasjoner, oljeskift og bilservice på alle merker. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen, noe som gjenspeiles i arbeidet vi utfører.

EU-kontroll

Vi utfører lovpålagt EU-Kontroll på alle bilmerker inntill 3,5 tonn. Husk, du som bileier er selv ansvarlig for å få denne utført. Du kan sjekke kontrollfristen på www.vegvesen.no

Bilglass

Har du fått steinsprut i frontruten lønner det seg å få den reparert så fort som mulig. Dette koster deg ingenting hvis du har kasko eller delkasko.

Erstatningsbil

Vi tilbyr leiebil mens kunden har bilen sin inne på verkstedet for å unngå komplikasjonene ved mangel
på bil.

Dekk og felger

Hos oss tilbyr vi bestilling av dekk og felger. Bestiller du dekk hos oss får du tilbud på omlegging som inkluderer balansering og dekkskift. Vi tilbyr også dekkhotell.

Datadiagnose

Vi utfører diagnose og feilsøking på på bilmotorer og bilens elektriske utstyr.

El- og hybridbiler

Våre kvalifiserte mekanikere utfører all service og reparasjon på El- og Hybridbiler. Med bred og lang erfaring kan vi forsikre deg om at bilen din blir tatt godt vare på.

ACFlushing4-hjulsapparatDekkhotellHydraulikkpressing av slangerTankanleggGressklippereTrimmereMotorsagerBåtutstyrSalg/Service av ATV/Snøscooter

Ansatte

Lars Thomas Kvernmo

Daglig leder

Tomasz Mielniczek

Mekaniker

Per Arne Gresseth

Mekaniker og kundebehandler

Marius Ervik

Teknisk leder verksted

Kontaktinfo Meråker Bil og Fritid AS

Ønsker du å kontakte oss,kan du gjøre det her.