Hastadklev logoTømra Bilverksted AS

Tømra Bilverksted holder til på Tømra i Selbu. Dette verkstedet er godkjent av Statens Vegvesen for kjøretøy helt opp til 7500 kg. Dette innebærer at vi tilfredsstiller de kravene som stilles med hensyn til faglig kompetanse, utstyr, kvalitetssystemer og HMS.

Tømra Bilverksted Verksted har flere års solid erfaring med å drive bilverksted for alle kjente bilmerker, og våre dyktige fagfolk har høy kompetanse. For oss er det viktig at du som bileier er trygg på et sikkert bilhold. Derfor setter vi vår yrkesstolthet i å utføre alle våre oppdrag med svært høy kvalitet.

47 93 30 60

Vi er medlem av GlassDrive
Vi bytter og reparerer glass

Vi hjelper deg med…

Service

I vårt verksted utfører vi reparasjoner, oljeskift og bilservice på alle merker. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen, noe som gjenspeiles i arbeidet vi utfører.

EU-kontroll

Vi utfører lovpålagt EU-Kontroll på alle bilmerker inntill 3,5 tonn. Husk, du som bileier er selv ansvarlig for å få denne utført. Du kan sjekke kontrollfristen på www.vegvesen.no

Bilglass

Har du fått steinsprut i frontruten lønner det seg å få den reparert så fort som mulig. Dette koster deg ingenting hvis du har kasko eller delkasko.

Erstatningsbil

Vi tilbyr leiebil mens kunden har bilen sin inne på verkstedet for å unngå komplikasjonene ved mangel
på bil.

Dekk og felger

Hos oss tilbyr vi bestilling av dekk og felger. Bestiller du dekk hos oss får du tilbud på omlegging som inkluderer balansering og dekkskift. Vi tilbyr også dekkhotell.

Datadiagnose

Vi utfører diagnose og feilsøking på på bilmotorer og bilens elektriske utstyr.

El- og hybridbiler

Våre kvalifiserte mekanikere utfører all service og reparasjon på El- og Hybridbiler. Med bred og lang erfaring kan vi forsikre deg om at bilen din blir tatt godt vare på.

ACFlushingReparasjonerUtstyrsmonteringHjulstillingskontrollService på klimaanleggFull dekkservice/dekkhotell+ Mye mer og for alle bilmerker

Ansatte

Torleif Uthus

Daglig leder / Teknisk leder

Håvard Kallar

Mekaniker

Martin Gunnar Volden

Mekaniker

Johnny Bremvåg

Mekaniker

Tomasz Szyba

Mekaniker

Kontaktinfo Tømra Bilverksted AS

Ønsker du å kontakte oss,kan du gjøre det her.